luni, 9 martie 2015

Obtine gratis un Galaxy S6 sau S5, sau orice iti doresti cu XPANGO - Totul este gratis

Probabil prea putine persoane au auzit despre XpangoXpango este o firma din Anglia care ofera diverse premii ( telefoane, console, mp3 playere, televizoare ) aproape gratuit. Da am zis aproape gratuit fiindca trebuie sa urmezi anumiti pasi ca sa primesti premiul gratuit ales de tine.
Nu este pacaleala, m-am documentat foarte mult in legatura cu Xpango si chiar cunosc pe cineva care a primit un telefon de la ei. Xpango livreaza produse international inclusiv Romania!
Cum functioneaza:
- Te inregistrezi total gratuit:  deschidere cont Nou la Xpango  ( cand ai ajuns pe site trebuie sa alegi dintre Consola, Telefon mobil, Mp3 player, LCD televizor si dupa aia completezi formularul de inregistrare )
- Alegi cadoul pe care vrei sa-l primesti ( Consola Wii, Mp3 Player, Telefon Mobil, Televizor LCD )
- Vei primi numarul tau de referral cu care poti recomanda aceasta oportunitate la prieteni, rude, cunostine
- Activezi contul tau: 3 modalitati
- Acumulezi punctele necesare pentru cadoul dorit
- Vei primi cadoul ales
Hai sa vedem mai detaliat:
Pasul 1: Te inregistrezi: cont nou Xpango ( cand ai ajuns pe site trebuie sa alegi dintre Consola, Telefon mobil, Mp3 player, LCD televizor si dupa aia completezi formularul de inregistrare ) , bineinteles vei folosi adresa ta din buletin.
Pasul 2: Alegi cadoul dorit: Pentru fiecare cadou sunt stabilite niste credite (puncte) de ex. telefon mobil Samsung U600 – 14 credite , Lg Viewty KU990 – 17 credite, iti recomand sa alegi un cadou la care nu trebuie sa acumulezi multe credite, cat mai putin posibil fiindca astfel vei obtine cadoul dorit repede si poti sa-i arati la altii ca si dovada.
Poti acumula credite ( mai detaliat in ghid – pe care poti obtine completand formularul de mai jos ):
- cumparand un pachet Clix
- completand diverse oferte internationale
- invitand prietenii, rudele, alte persoane
Deci ideea este sa alegi un cadou la care nu trebuie multe credite!
Pasul 3: Odata inregistrat vei primi un id de referal, cu ajutorul idului vei putea urmarii cati oameni ai inscris in sistem.
Pasul 4: Pentru a primi cadoul dorit este obligatoriu sa ai un cont activ, adica trebuie sa completez cel putin o oferta internationala! Contul tau devine activ dupa ce ai acumulat 1 credit dintr-o oferta completata. ( mai detaliat in ghid – pe care poti obtine completand formularul de mai jos )
Pasul 5: Acumulezi credite prin modalitatile sus mentionate. ( mai detaliat in ghid – pe care poti obtine completand formularul de mai jos )
Pasul 6: Vei primi cadoul dorit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu